Previous Frame Next Frame
  • Bespaar op energiekosten!

Lutilis werd opgestart in 2010 door Luc Devriese.
Na een succesvolle loopbaan in tal van disciplines (marketing, logistiek, sales, operations, finance) bij BP, één van de grootste energiebedrijven ter wereld, besloot hij om zijn eigen dienstenbedrijf op te richten.

Energiemakelaar en energieadvies
Als energiemakelaar helpt Lutilis particulieren en bedrijven om hun energie slimmer aan te kopen. Hiervoor werkt Lutilis samen met een aantal geselecteerde energieleveranciers en evalueert de leveranciers op dienstverlening naar de klant en competitiviteit van de tarieven. Ook voor injectiecontracten kan u bij Lutilis terecht.
Daarnaast werkt Lutilis met partners die expert zijn in domeinen zoals: energie audits (EPB/EPC) , energiemonitoring, zonnepanelen, laadpalen, energieëfficiënte verlichting , verwarming, koeling en ventilatie, enz.

Bedrijfsadvies
Door de jarenlange ervaring in verschillende disciplines en sectoren, werd heel wat ervaring opgebouwd die zeer bruikbaar is voor zaakvoerders en bedrijfsleiders.
Lutilis is ook een erkent adviseur in voor Unizo KMO adviesraad. Luc Devriese heeft vooral in de domeinen bedrijfsstrategie, organisatie, kostenbeheer, sales en marketing en change management, veel ervaring opgedaan.

Neem nu actie en contacteer nu Lutilis.