Previous Frame Next Frame
 • Bespaar op energiekosten!

Elektrische laadpalen - uw garantie voor de mobiliteit van de toekomst
Waar moet u op letten bij de keuze van laadpalen?

Thuis
 1. Denk toekomstgericht en voorzie best een laadpaal (wallbox) die twee auto's simultaan kan opladen. De smart grid technologie zorgt ervoor dat het beschikbare vermogen gelijkmatig verdeeld wordt tussen de voertuigen. Controleer dus goed op welke plek de laadpaal best geplaatst wordt zonder het parkeren te hinderen. Uiteraard staan wij u daar graag in bij.
 2. Omdat de batterijen in de toekomst een grotere capaciteit zullen hebben is het belangrijk dat uw elektrische installatie voldoende vermogen aankan. 
 3. Via de Smart Home technologie kan de laadpaal ook rekening houden met de productie van elektriciteit door uw zonnepanelen. In plaats van de stroom terug op het net te zetten gaat het systeem prioriteit geven aan het opladen van de autobatterij.
Bedrijf
 1. Connectiviteit met uw back-office
  Wij gebruiken laadpalen die via intelligente software aan de meeste back-office systemen kunnen communiceren waardoor de opvolging van verbruik, facturatie, enz. probleemloos verloopt.
 2. Laadpas
  Wij bieden via onze partner ook een laadpas aan die u in gans Europa kan gebruiken.   
Wat is onze werkwijze
 1. Bezoek
  Een bezoek vinden wij noodzakelijk om een aanbod op maat te kunnen bieden en ons ervan te vergewissen welke aanpassingen (elektrische installatie, infrastructureel) er nodig zijn.
 2. Offerte
  U ontvangt binnen de week een gedetailleerde offerte die indien opportuun, persoonlijk wordt toegelicht.
 3. Na ondertekening van de bestelbon wordt een levertermijn overeengekomen.
 4. Installatie en ingebruikname
  Na installatie wordt alles getest en de werking aan de klant uitgelegd  

Wenst u meer informatie, contacteer dan Lutilis